YouSee 2020

Kære Medlemmer

Det meste af bestyrelsen var i aftes til møde ved YouSee, som gerne ville informere om TV i 2020.

Aftenen startede med en redegørelse for forløbet siden foråret, hvor forhandlingerne med Discovery startede.
Henover sommeren fortsatte forhandlingerne indtil de i midten af september brød sammen, og YouSee annoncerede at de ville opsige aftalen. I virkeligheden er der ikke tale om en opsigelse, men derimod en aftale der ikke bliver forlænget.

YouSee har i øvrigt hele vejen i gennem været villige til at lave en ny aftale, men Discovery vil ikke være med på de vilkår YouSee stiller. Helt præcist hvad de vilkår er, ved vi ikke noget om.

Der er meget snak om at medlemmerne mister adgang til sport, og ja, noget sport forsinder fra YouSee, men der er stadig masser, vi har fået udleveret en brochure, med oversigt over alt det sport der stadig vises på YouSee, den kan du se her (klik på billedet for at se det større):

Sport2020

 

Efter præsentation af sporten, gik vi videre til en præsentation af alt det andet nye i 2020, bla. indholdet i pakkerne.

Det kan alt sammen ses i den brochure du kan downloade her!

I øvrigt henvises der til YouSee's hjemmeside http://yousee.dk/tv2020

Vi har før udtalt at YouSee ikke har varslet nogle prisstigninger til 1. jan 2020, dog, fik vi så at vide i går, at hvis YouSee og Discovery indgår en ny aftale, så vil der sandsynligvis komme prisstigninger, når den aftale træder i kraft. Hvordan vi lige håndterer den i Gislev Antenneforening har vi ikke lige fundet ud af endnu, men vi skal nok melde noget ud så snart vi finder ud af det.

Udover alt dette vil YouSee gerne komme til et infomøde her i Foreningen, det bliver:

Mandag d. 9/12-2019, kl. 17-19 i Cafeteriet i Hallen

Vi omdeler en invitation, inden længe, sammen med den vil i også modtage de brochurer der er her i opslaget.

 

Ved at fortsætte på dette site accepteres det at Gislev Antenneforening anvender cookies.